Strikkeglede
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om oss

Vinteren 2006 startet vi opp Strikkeglede. Entusiasmen og gleden over vakre farger, lekre garnkvaliteter og kreativitet, førte oss sammen, og en liten butikk så dagens lys. Starten foregikk i kjellerleiligheten til Mona, og siden vokste vi ut til et par mindre butikklokaler i Hemsedal. Jobbene vår i bank og skole ga oss lønn, men etter 11 år med "hobbydrift", valgte vi å ta det store skrittet høsten 2017.

I september 2017 flyttet vi butikken til Gol, og begynte å drive godtebutikken vår på heltid. Nå koser vi oss med å drive en garnbutikk fyllt med et stort utvalg fra spennende leverandører fra inn- og utland. Hos oss finner du leverandører som Camarose, Filcolana, Fjord Fibres, Hedgehog Fibres, Hillesvåg ullvarefabrikk, House of Yarn, Isager, Knitting for Olive, Lang yarns, Muud Living, Rauma og Sandnesgarn.

I dag er butikken arbeidsplassen til Nina, Madelen, Mona og Jorunn og vi ønsker å gjøre vårt beste for at du skal få en god opplevelse når du stkker innom oss, enten i butikken på Gol, eller her i nettbutikken.

Strikkeglede ligger i Sentrumsvegen 82 på Gol, og vi ønsker alle strikkeglade velkommen til vår butikk og nettbutikk! 

Våre åpningstider er:

Mandag - Torsdag : 10 - 17

Fredag : 10 - 18

Lørdag : 10 - 15

 

 

Trykk ENTER for å søke